'Klei in beeld met Ria'

Stichting VAART - Valkenswaard

2011 t/m 2018

Sinds 2011 is Ria verbonden aan het Valkenswaardse kunstenaars collectief 'Vaart'. Tijdens diverse aterlierroutes was haar werk te bewonderen door deelnemers en bezoekers.

De laatste expositie vond plaats in de Antonius kerk waar werken van tientallen kunstenaars te bewonderen waren.

De Achelse Kluis - Achel België

2014 & 2016

In combinatie met kunstenaars Yvonne van Rooij en Ans de Koning heeft Ria diverse keren de expositieruimte van de Achelse Kluis ingericht. De ranke beelden paste qua vorm en kleur perfect bij de schilderijen die zij tentoonstelden.

Rietveld & Ruijs De Ploeg - Bergeijk

2013

Exposeren op een unieke locatie waar creativiteit altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. De lichtval die door de architectuur uit de hand van Rietveld zorgde ervoor dat de kunstwerken nog beter tot haar recht kwamen.


Het Raadhuis - Veghel

2009

Op uitnodiging van gemeente Veghel heeft Ria haar collectie geëxposeerd in Het Raadhuis.

Tuin tussen Kunst & Kip - Hengelsom

2008

Van april tot en met september was een gedeelte van de collectie te zien in de prachtige landschappelijke tuin in Hengelsom - Horst aan de Maas. Bezoekers wandelde langs tuinkamers en fleurige bloemen waar tussen de beelden stonden opgesteld.


ART - Helmond

2006, 2007 & 2008

Open Atelier Dagen van Stichting Kunstcontact. Een gemeente brede kunstroute langs ateliers in de stadsdelen en omliggende dorpen van Helmond.

St. Teuniskapel - Weert

2005, 2006 & 2008

Altijd op zoek naar nieuwe locaties kwam Ria in 2006 in contact met Ine Teeven en Maria Kuijpers. Samen met hen richtte ze tweemaal de St. Teuniskapel in Weert in. Een unieke locatie in het bos die alle werken tot de verbeelding van de bezoekers liet spreken.

Galerie 't Oude Raadhuis -

Beek en Donk

2005

In de tijd dat Ria in Helmond en Mierlo Hout woonde exposeerde zij regelmatig haar werk op unieke locaties in de omgeving. In 't Oude Raadhuis was haar werk te zien in combinatie met de schilderijen van Ine Teeven. De kleuren van hun creaties harmonieerden prachtig samen.


Galerie De Rode Cirkel - Leiden

2005

Een uitstapje naar het westen van het land. Eenmalig was het werk van Ria te zien in Leiden.

Bibliotheek Mierlo

2005

Met de expositie in de bibliotheek werd de kunst laagdrempelig onder de aandacht gebracht van de bewoners. Veel lovende woorden en nieuwe cursisten kwamen voort uit deze expositie.

LOT ARD - Eindhoven

2004

De gehele maand april en mei van dit jaar was een deel van de collectie te zien bij fotogalarie LotArd in Eindhoven. De combinatie van beeld en foto's was fraai.

K.I.P. Kunst in Pijnacker

2003

Op uitnodiging van Galerie KIP in Pijnacker exposeerde Ria samen met Miranda Vissers (weefwerken) uit Eindhoven en 4 andere kunstenaars een maand lang haar creaties.